Fiókom

Szállítás díjak belföldre

Azt, hogy melyik termékhez tartozik szállítási költség, az a webshopon fel van tűntetve. Magyarországon belüli szállítás esetén az esetleges költség 990 forint és a vásárlás előtt hozzáadódik az összeghez. Európába való postázás esetén a belföldi (az oldalon feltüntetett) árhoz hozzáadódik a külföldi posta költsége, amely 2900 forint. Európán kívül az összeg az oldalon feltüntettet ár és 3200 forint postázási költség. A megrendelés leadása előtt a költségek hozzáadódik a program alapárához. A csomagokat a GLS csomagként viszi házhoz. Amennyiben a vásárló nincs a megadott címen, a  Amennyiben csomagját nem kapja meg a feladást követő 5 napon belül, a megadott információs email címen érdeklődjön a csomag iránt. Amennyiben a csomag a posta vagy a vásárló hibájából érkezik vissza, ( helytelenül megadott szállítási cím, csomag felvétel elmulasztása) a csomag ismételt posta költségét a vásárlónak kell megtérítenie. (700 forint belföldi postázás esetén 2900 forint európai postázásnál) A csomagok nem tartalmazzák a számlát, azt a vásárló a megadott email címre kapja meg.

Egyesült Királyság és néhány ország esetében a szállítást a Magyar Posta végzi.

Csomag feladása:

A csomagot az utalás beérkezését követő 2-4 munkanapon belül adjuk fel. A szállítás általában belföldre 2 munkanapot vesz igénybe. Ettől eltérő esetben üzenetben értesítünk.

 

Esetleges sérülés:

A mérőcsészék nagyon ritkán sérülnek meg a szállítás során. Az esetleges sérülések általában nem hátráltatják a használatukat. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a mérőcsésze használhatatlan lett a sérüléseiből adódóan, jelezd ezt emailben.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Biztos vagy benne?

Amennyiben nem fogadod el a megváltozott feltételeket, nem használhatod az oldal bizonyos funkcióit.