Én 2016. április végén kezdtem el a Fitness Junkie életmódot ez pontosan ma volt 5 hónapja! Rengeteget változott az életem, szinte az egész mentalitásom más lett. Még mindig nem értem el a célom, őszintén talán sosem fogom, túl maximalista vagyok ebben is. Összesen 37 centit adtam le eddig az FJ-vel, sajnos ez kilóban nem sok volt 5,2 kg. Szerencsére ebben mindig megnyugtat Szandra, hogy nem a kiló a fontos. És már én is kezdem érezni, tudni, hogy valóban nem az.

 

Centiket tekintve így állok:
Mellkas: 90cm, 83cm, -7cm
J. kar: 33cm, 30cm, -3cm
B. kar: 33cm, 30cm, -3cm
Derék: 78cm, 73cm, -5cm
Csípő: 114cm, 105cm, -9cm
J. comb: 66cm, 61cm, -5cm
B. comb: 66cm, 61cm, -5cm
Súly: 77,2kg, 72,0kg, -5,2kg
Aminek nagyon nem örülök az a mellkas, sajnos nem csak nadrágból kell kisebb, de melltartóból is. De sajnos a fogyás ilyen, és őszintén inkább kelljen kisebb melltartó, mint nagyobb nadrág! Egyébként a legjobban a csípőmnek örülök: 44-es nadrág helyett már csak 40-es kell (ugyanaz a fazon, márka, típus minden). Felsők terén pedig M-es a méretem!!! Sosem voltam M-es 12-13 évesen sem! Amint felnőtt ruhákat kezdtem venni már L-es kellett legalább, de most közel 21 évesen Szandrának köszönhetően jobb formában vagyok, mint 13-14 évesen voltam! 
Az 5 hónap egyáltalán nem volt zökkenőmentes. Voltunk nyaralni, svédasztalos vacsik nem FJ barátok, de ott is próbáltam egészségesebben válogatni és valahogy inkább a gyümölcs felé nyúltam már idén, mint a sütik felé. Majd begyulladt a fogam és kb. bébi kaján éltem, majd kivették és nem is mozoghattam. Azóta elkezdődött a félévem és bevallom nem mozgok, maximum napi fél óra, inkább sétálok mindenhova ez kb. napi 7-8 km, ez legalább tuti belefér. Viszont alig várom, hogy picit lazábbak legyenek a napjaim ne legyen ennyi prezentációm és elkezdhessem a popsi programot. Az biztos, hogy nagyon hatásos lesz a 12 hetes is az volt és annyira hiányzik a 12 hét után a mozgás, az érzés, hogy ma is megcsináltam.
Ha esetleg valakinek az isteni sugallatra van szüksége, hogy elkezdje, akkor jelzem EZ AZ! Elkezdeni nehéz csak, betartani már nem. Persze ezer a kifogás, mert drága, mert időigényes, mert blablabla… Ismerem mindet, alkalmaztam is őket előszeretettel, de ha nincs időd legalább a kaját tartsd, nem tart hosszabb ideig normális kaját csinálni, mint szemetet. Nem drágább, mint a chips meg a csoki a legtöbb alapanyag sem. És bukkanók lesznek, amitől nem lesz hatástalan a program, ez nem az a fajta fogyókúra. Ez tényleg életmód! Egyszer már neki futottam az egészséges életmódnak és a sportnak, le is tudtam adni 8 kg-t és elkezdtem élvezni a sportolást is, viszont ahogy befejeztem az edzéseket Ádámmal, a kaja is kezdett visszatérni a régi kerékvágásba. Viszont itt kaptam egy olyan Facebook csoportot, aminek a tagjainak a posztjai segítenek a helyes úton maradni, köszönöm, hogy vagytok! És köszönöm Szandra főleg neked, olyat alkottál, amit biztosan kevesen tudnak: teremtettél egy életmódot, amit könnyű tartani, olyan edzéseket, amik mindenki számára kihívást jelentenek, de mégsem teljesíthetetlenek és egy fantasztikus közösséget, amiért mindig hálás leszek! KÖSZÖNÖM! 🙂
 
Noémi
Edzések, Életmód, Fitness Junkie átalakulások, Receptek - 2016. szeptember 28.
Megosztom Facebookon!