5 ok, hogy miért kellene súlyt emelned

A súlyzós edzések rendkívül fontosak, pozitív hatást gyakorol a fizikai és mentális jólétre, valamint segít hamarabb elérni a céljainkat!
Itt van 5 ok arra, hogy miért is van szükségünk a súlyzós edzésekre.

Zsírégető hatású – Mindenki azt hiszi, hogy a kardió edzésektől tudnak a leginkább és leghamarabb fogyni. Azonban az izom több kalóriát éget el. Ezért, ha súlyzózunk, még az edzést befejező órákban is folytatódik a zsírégetés.

Tónusos lesz tőle a testünk – Rengeteg tévhit van a súlyzós edzésről, miszerint ha súlyzózunk, nagy darabok leszünk. Ez nem így van. Ahhoz, hogy kigyúrtak legyünk, nagyon sokat kell dolgoznunk. Az pedig, hogy nőként férfias izomzatra tegyünk szert…természetes módon kizárt. Ahhoz, hogy tónusos legyen a testünk, nincs szükségünk hatalmas súlyokra és természetesen is elérhető.  De ha nincs lehetőségünk edzőterembe menni, az erősítő edzésekről akkor sem kell lemondanunk. Otthon is formálódhatunk, hiszen az edzésprogramjaim lényege pont ez. Csatlakozz hozzánk Te is! 

Javít az erőképességünkön – Mindenki szeretne erős lenni, még mi, nők is. Hiszen milyen nagyszerű érzés, ha nem kell megkérnünk egy férfit arra, hogy emeljen fel helyettünk valami nehezet. A súlyzós edzések által elérhetjük, hogy erősek legyünk, jobban bírjuk a hétköznapi hajtást és képesek legyünk úgy ellátni a feladatainkat, hogy nem küzdünk közben fájdalmaktól.

Nőiesség – A közhiedelemmel ellentétben, mi nők, nem fogunk úgy kinézni, mint egy férfi, ha súlyzós edzést végzünk. Sőt, a súly segít kihozni a testünkből a nőies alakot.

Több energia és jobb alvás – Az erősítő edzések tovább növelik az energiaszintet és az éberséget, valamint javítja az alvás minőségét. Arról nem is beszélve, hogy egészségesebbek leszünk tőle, és boldogabbak!

Tehát a legjobb, ha hetente minimum 2x végzünk súlyzós edzést. Azonban, ha nem tehetjük meg, hogy elmenjünk edzőterembe, otthon is kiválthatjuk az erősítő edzéseket. Hogyan? 5 edzésprogramom közül választhatsz, így biztos megtalálod a magadhoz illőt, ami segíthet a céljaid elérésében.

http://fitnessjunkiehu.com/termekkategoria/edzesprogramok/

Egyéb - 2017. január 26.
Megosztom Facebookon!