“Amiben a legnagyobb fordulatot hozta, hogy megtanuljam megszeretni és elfogadni magam Önmagamnak, olyannak amilyen vagyok.”

Éva alakulása a Fitness Junkie programokkal 4 hét alatt !

A narancsbőr nagyon szépen alakítható egészséges étkezéssel és mozgással! Igazából csak ezzel lehet hatásosan csökkenteni, nem csoda krémekkel!

A 4 hét alatt 2 kilótól és 21 centitől szabadult meg 5 mérési ponton!

“Számomra az egyik legnagyobb felismerés ezalatt a 4 hét alatt az volt, hogy mennyire sok múlik a bevitt ételeken, mennyiségeken és csupán már csak erre odafigyelve mennyire látványos eredményeket lehet elérni. Mennyire összetett dolog az, hogy mi mindentől függ a súlyunk, az alakunk, a tónusunk. Ez a 4 hét számomra egy felfedező és tanulási, és kitartásra, új dolgok kipróbálására nevelő időszak volt, amiért nagyon hálás vagyok. Megmutatta mennyire fontos és talán az egyik legfontosabb a napi vízbevitel és amiben a legnagyobb fordulatot hozta, hogy megtanuljam megszeretni és elfogadni magam Önmagamnak, olyannak amilyen vagyok. Meglássam a szépséget magamban és ne a kilókra fókuszáljak, hanem a centiméterek fogyatkozására, a tükörben viszontlátott kép fokozatos változására, alakulására és annak minden kis apró lépéseinek örömére. Mindebben nagyon nagy motiválást kaptam Szandrától és az egész kis közösségtől mind mentálisan mind a mindennapi gyakorlatban való alkalmazáshoz. 🙂 KÖSZÖNÖM mindezt!”

 

Bővebb információt  Fitness Junkie programokról itt találsz:

http://fitnessjunkiehu.com/webshop/

Fitness Junkie átalakulások - 2017. december 1.
Megosztom Facebookon!