Ellenőrizd a csomagolást!

Kérlek, hogy a csomag kézbevételekor mindenképpen ellenőrizd, hogy a csomag és a benne lévő gumiszalagok sértetlenek és maradéktalanul benne van minden, ami a termékleírásban szerepel. A csomag kézbevételétől számított 2 napon belül, fényképpel együtt jelezheted, ha a csomagod sérült vagy hibás.  ( fitnessjunkiehu@gmail.com) Amennyiben megállapításra kerül, hogy a csomag valóban a szállítás során sérült és nem a vásárló hibájából, akkor a sérült gumiszalag vagy az egész csomag újból kiszállításra kerül az eladó költségére. ( Ajándék gumiszalag esetében ez nem érvényes!)

Fontos előírások a gumiszalagok használatakor:

 1. Minden edzés előtt győződj meg arról, hogy a gumiszalag sértetlen! Amennyiben apró sérüléseket vagy szakadásokat észlelsz, ne használd a szalagot!
 2. Ne használd a gumiszalagot, ha azt tapasztalod, hogy túl rövid számodra vagy túl kicsi!
 3. Kerülj minden olyan gyakorlatot, amelynél úgy kell használni a szalagot, hogy esetleges szakadáskor sérülhet az arcod vagy a szemed.
 4. A gumiszalag bizonyos ellenállást tud csak elviselni. Az eredeti hosszúság háromszorosára nyújtható, ezt követően könnyen bekövetkezhet annak szakadása.
 5. Tartsd a szalagokat távol éles tárgyaktól! ( hosszú köröm, gyűrű, stb)
 6. A szalagot tartsd távol gyermekektől! Nem játék és minden esetben felnőtt felügyeletet igényel!
 7. A szalagot tartsd távol állatoktól!
 8. A szalagot ne tedd ki nagy hőhatásnak!A túlzott hideg és meleg gyengíti a szalag élettartamát és akár egyből szakadáshoz vezethet.
 9. Amennyiben a szalagot valamihez rögzítve használod, minden esetben győzödj meg a helyes rögzítésről a balesetek elkerülése végett.
 10. A gumiszalagokat száraz kendővel tisztísd!
 11. Mielőtt elkezdenéd a testmozgást a gumiszalagokkal, kérd ki orvosod véleményét!
 12. Az edzések során mindig az edzettségi szintednek megfelelő gumiszalagot válaszd!
 13. A Fitness Junkie gumiszalagok egyéni felhasználásra lettek megalkotva és élettartamúk is ennek megfelelő.

A gumiszalagokból eredő sérülésekért a Fitness Junkie és Simon Alexandra nem vállal semmilyen felelősséget. A megrendeléssel ezt elfogadtad.

Garancia

Amint láthatod, a gumiszalagok elég sérülékenyek. Általános felhasználás mellett, betartva az előírásokat élettartamuk általában 6 hónap. Mivel számos tényező befolyásolja a gumiszalag épségét, így a garancia vásárlástól számított 60 nap. A gumiszalagról kérlek, küldj egy fotót  és amennyiben megállapítható, hogy a gumiszalag sérülése nem a helytelen használatból, hanem gyártási hibából származik, úgy az adott szalagot az eladó elpostázza a vevő számára költségtérítés nélkül. A garancia nem vonatkozik a logó kopására, illetve a tasakra.

Ajándék gumiszalagoknál a garancia nem érvényesíthető!