A kerek popsi titka

Bár kevés szó esik erről, de a popsi méretének növelésében és kerekítésében nagyon fontos szerepe van. Saját tapasztalatból mondhatom, hogy sokkal jobb eredményeket lehet elérni általa, legyen szó edzőtermi vagy otthoni edzésről.

De mi a titok?

A farizom aktiválása edzés előtt.

Nagyon sokan végeznek gyakorlatokat, hogy formásabb legyen a popsijuk és eközben azt veszik észre, hogy minden nő, kerekedik…csak az a bizonyos hátsó nem.

Sajnos sokan egész nap a számítógép előtt ülünk. Ez pedig azt eredményezi, hogy a farizmunk igen gyenge lesz. Innen megyünk a terembe és nyomjuk a guggolást, kitöréseket és ezer “popsi” gyakorlatot. Rengetegszer hallom azt is, hogy nem érzik az izomlázat a fenekükben, csak a combjukban. És valóban…ha inaktív a farizom, akkor nem is fog dolgozni és minden munka a combra terhelődik.

Folytathatnám azzal, hogy ez nem csak abban problémás, hogy a farizmunk nem fejlődik úgy, ahogy mi szeretnénk, de felbomlik az egyensúly is a testünkben. Innentől ismételten nem a hátsó láncolatunk lesz erősebb, hanem az elülső, mindenek előtt a combfeszítőnk. Ez pedig nagy terhelést jelent a csípőnknek, a térdeinknek és sorolhatnám.

Igen…jól látod…minden összefügg mindennel.

Mi a megoldás?

Aktiváld a farizmodat minden láb és popsi edzés előtt!

Csinálj ezekből a gyakorlatokból minden edzés előtt 30-30 ismétlést! Figyelj a pontos kivitelezésre, feszíts rá a popsira és meglátod…meghálálja! És igen…jól látod! Ezek a Fitness Junkie loop-ok! Te is szeretnél egy szettet? Hamarosan elárulom, hogyan teheted meg! Én már ezeket használom és imádom!

A LOOP szalagszettet ITT TUDOD BESZEREZNI!

 


 

Egyéb - 2017. március 27.
Megosztom Facebookon!