Fiókom

Szállítás díjak belföldre

Azt, hogy melyik termékhez tartozik szállítási költség, az a webshopon fel van tűntetve. Magyarországon belüli szállítás esetén az esetleges költség 990 forint és a vásárlás előtt hozzáadódik az összeghez. Európába való postázás esetén a belföldi (az oldalon feltüntetett) árhoz hozzáadódik a külföldi posta költsége, amely 2900 forint. Európán kívül az összeg az oldalon feltüntettet ár és 3200 forint postázási költség. A megrendelés leadása előtt a költségek hozzáadódik a program alapárához. A csomagokat a GLS csomagként viszi házhoz. Amennyiben a vásárló nincs a megadott címen, a  Amennyiben csomagját nem kapja meg a feladást követő 5 napon belül, a megadott információs email címen érdeklődjön a csomag iránt. Amennyiben a csomag a posta vagy a vásárló hibájából érkezik vissza, ( helytelenül megadott szállítási cím, csomag felvétel elmulasztása) a csomag ismételt posta költségét a vásárlónak kell megtérítenie. (700 forint belföldi postázás esetén 2900 forint európai postázásnál) A csomagok nem tartalmazzák a számlát, azt a vásárló a megadott email címre kapja meg.

Egyesült Királyság és néhány ország esetében a szállítást a Magyar Posta végzi.

Csomag feladása:

A csomagot az utalás beérkezését követő 2-4 munkanapon belül adjuk fel. A szállítás általában belföldre 2 munkanapot vesz igénybe. Ettől eltérő esetben üzenetben értesítünk.

 

Esetleges sérülés:

A mérőcsészék nagyon ritkán sérülnek meg a szállítás során. Az esetleges sérülések általában nem hátráltatják a használatukat. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a mérőcsésze használhatatlan lett a sérüléseiből adódóan, jelezd ezt emailben.