Szállítás díjak belföldre

Azt, hogy melyik termékhez tartozik szállítási költség, az a webshopon fel van tüntetve. Magyarországon belüli szállítás esetén az esetleges költség 1100 forint és a vásárlás előtt hozzáadódik az összeghez. Európába való postázás esetén a belföldi (az oldalon feltüntetett) árhoz hozzáadódik a külföldi posta költsége, amely országonként változik. A megrendelés leadása előtt a költségek hozzáadódnak a program alapárához. Néhányország esetén belül nem a GLS szolgáltatását, hanem a Magyar Postáét vesszük igénybe.  A csomagok nem tartalmazzák a számlát, azt a vásárló a megadott email címre kapja meg.

Csomag feladása:

A csomagot az utalás beérkezését követő 2-4 munkanapon belül adjuk fel. A szállítás általában belföldre 2 munkanapot vesz igénybe. Ettől eltérő esetben üzenetben értesítünk.

 

Esetleges sérülés:

A mérőcsészék nagyon ritkán sérülnek meg a szállítás során. Az esetleges sérülések általában nem hátráltatják a használatukat. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a mérőcsésze használhatatlan lett a sérüléseiből adódóan, jelezd ezt emailben.