“Szeretném megköszönni a sok áldozatos munkát, amivel hiszem (saját tapasztalat), hogy nők ezreinek „húzod” mosolyra a száját, mikor reggel megállnak a tükör előtt. “

Ildi átalakulása 8 hét alatt

“Küldöm a képeket. Ne haragudj, hogy elmaradt, de nem éreztem fontosnak. Számomra az a fontos, hogy alig várom csütörtök után a hétfőt, hogy végre mehessek edzeni. Ha hiszed, ha nem, hatalmas változást hoztál az életembe. Bár maga a súlycsökkenés nehezen megy, de nem adom fel, csinálom. Szeretném megköszönni a sok áldozatos munkát, amivel hiszem (saját tapasztalat), hogy nők ezreinek „húzod” mosolyra a száját, mikor reggel megállnak a tükör előtt. Nekem eddig nem volt itthon mérlegem, gondoltam, ha nem látom, nem olyan szörnyű. Pedig az volt. De már nem. Hála NEKED. És (tudom, hogy éssel nem kezdünk mondatot  )ígérem nincs, nem is lesz vége.
Ne haragudj, hogy kicsit hosszú lett.
KÖSZÖNÖM!”

Ildi úgy csatlakozott a 8 hetes kihíváshoz, hogy nagyon sokat szenvedett a térdével. Azt mondta, hogy guggolni sem tud…szóval ő azokat nem fogja csinálni. Elmagyaráztam neki, hogy ha dolgozunk rajta, akkor jobb lehet. Most pedig heti 3-szor guggol, végzi a kitöréseket és nagyon ügyes.

Bővebb információt a Fitness Junkie programokról itt találsz:

http://fitnessjunkiehu.com/webshop/

Fitness Junkie átalakulások - 2017. december 1.
Megosztom Facebookon!