Vess véget az állandó újrakezdésnek és változtasd meg az életmódod gyökeresen. 

 

Komplett életmódváltó csomag kezdőknek, akik hosszútávú változást szeretnének elérni önsanyargatás és szenvedés nélkül!

A 3 legnagyobb tévhit az életmódváltással kapcsolatban

Radikális változás kell!

Nincs szükséged drasztikus diétára, nem kell egy hónapon át kopogó szemmel, szédelegve élned az életed. Az életmódváltás nem arról szól, hogy azonnal le kell mondanod mindenről. Sokkal inkább egy fenntartható életmódot kell kialakítanod, amit beépíthetsz a mindennapjaidba.

1

2

Otthon nem lehet rendesen edzeni!

Azt vettem észre, hogy a hozzád hasonló nők körében hatalmas terhet jelent eljárni az edzőterembe. Néhányotoknak egyszerűen semmi ideje eljárni a gyerkőc mellett, valaki pedig egyszerűen nem szeretne.

Ezzel nincs is semmi probléma, de ezt nem használhatod kifogásként. Ha azt hiszed, hogy a nappali közepén nem lehet teljes értékű edzést csinálni, tévedsz!

Drága programokra, kiegészítőkre és szerekre lesz szükség!

A harmadik és az egyik leggyakoribb indok, hogy az életmódváltás drága. Az életmódváltás lehet drága mulatság, ha minden héten a legújabb és legdrágább “csodaszert” keresed, hiszen az biztosan megváltoztatja az életed…

Azonban semmi másra nincs szükséged, kizárólag a lehető legegyszerűbb rendszerekre, amiket egyszerűen alkalmazhatsz a saját életedben.

3

A Fitness Junkie Komplett életmódváltó csomaggal búcsút inthetsz a 3 fenti tévhit mindegyikének!

Táplálkozási program

Az életmódváltás 70%-a a konyhában fog eldőlni. Megmutatom, hogyan néz ki ez a gyakorlatban általában:

Elkezded számolni a kalóriákat, szénhidrátot, fehérjét és a többit. Az étkezéseid 90%-a a csirke, rizs, saláta kombinációból fog állni, és a változatos étrend a következőt fogja jelenteni:

Hétfő: csirke-rizs-brokkoli
Kedd: brokkoli-rizs-csirke

Ennek az útnak a vége általában egy hatalmas “zabálás”.

DE LEHET MÁSHOGY IS!

Nincs semmiféle csodaszer, vagy csodamódszer. Egyszerűen egy jól működő rendszer, amihez nincs szükséged drága alapanyagokra. A rendszer alapja egy egyedi mérőcsészére alapul, aminek segítségével a kalóriákat sem kell folyamatosan matekoznod. A program azokat az alapanyagokat tartalmazza, amiket eddig is használtál. A programnak nem része a drámai hűtő kiürítés.

F.I.I.T. 8 hetes kezdő edzésprogram

A siker másik része, az a bizonyos 30%, az edzés. A csomag részeként egy 8 hetes letölthető és nyomtatható otthoni edzéstervet kapsz tele képekkel és leírásokkal. Az edzésprogram online részeként videókkal is segíteni fogom a munkád.

Az edzéstervet kifejezetten kezdőknek / újrakezdőknek alkottam meg, így nagyobb túlsúllyal is biztonságosan végezhető.

Az edzéshez nem lesz szükséged különleges eszközökre, csak a Fitness Junkie LOOP szalagokra. (Ami szintén része a csomagnak.)

Fitness Junkie étel ötletek gyűjtemény

Hogy TÉNYLEG változatosak legyenek az étkezések és ne csak egy jól hangzó marketing szöveg legyen, készítettem egy 50 oldalas gyűjteményt tele receptekkel és ötletekkel.

A benne található receptek illeszkednek a Táplálkozási Programban található mérőcsésze rendszerhez, így megvalósítani is pofon egyszerű lesz az ötleteket.

Neked való ez a csomag?

A csomagot kimondottan kezdőknek vagy újrakezdőknek alkottam meg:

Kismamáknak

Tökéletes megoldás, ha kevés időd van a gyerkőc mellett, mégis szeretnéd visszanyerni a régi formád.

Túlsúllyal rendelkezőknek

A gyakorlatokat kimondottan kezdőknek alkottam meg. Ha jelenleg több felesleg van rajtad, akkor is biztonságosan, könnyedén végezheted a gyakorlatokat otthonról.

Akik nem mozogtak az elmúlt időszakban

Ha az elmúlt időszakban semmit, vagy csak nagyon keveset mozogtál, akkor ez a program tökéletes lesz az alap erőnlét kialakításához.

Mit mondanak azok az emberek, akik ugyanabban a cipőben jártak, mint Te, és megvásárolták a csomagot?

Imádom a táplálkozási programot! Még csak 3,5 hete követem, de 3,5 kilótól meg is szabadultam már! Nem kell éhezni a program során és igazi életmóddá válik. Számomra pedig az a leghihetetlenebb, hogy milyen hosszú is az az összetevő lista 🙂Ha szeretnél változtatni biztosan jó helyen jársz!! Már csak meg kell rendelned és biztos lehetsz a sikerben, persze csak ha te is teszel érte! (Emellett még fontos megemlíteni a hihetetlenül összetartó és ösztönző fb csoportot is!)

Kiss Noncsi

Egyszerűen elkészíthető, finom ételeket készítek minden nap. Sőt, a fb csoport jóvoltából néha “közösen főzünk”. Csorog a nyálunk rendesen egy-egy menü láttán!

Nagyné Jakab Emese

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a programra, és ezzel együtt a támogató fb csoportra. Egyszerűen éhezés nélkül 6 kilótól szabadultam meg a program segítségével, és még nincs vége. Könnyen követhető program, egy idő után már számolgatnod sem kell, igazi életmóddá válik. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kolozs Anikó

Szandrától minden programom megvan.Mind-mind csúcsszuper! Valahogy a nagy kedvenc mégis a popsi program lett,maradt :)(azt hiszem 5x csináltam már végig… 🙂) Imádom 🙂Akármelyik programot csinálom,mellé”muszáj”csipegetnem a popsiprogram napjaiból is.

Kozma Kriszta

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a programra, és ezzel együtt a támogató fb csoportra. Egyszerűen éhezés nélkül 6 kilótól szabadultam meg a program segítségével, és még nincs vége. Könnyen követhető program, egy idő után már számolgatnod sem kell, igazi életmóddá válik. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Pechmann Anikó

Milyen eredményeket értek el azok, akik megvásárolták az Életmódváltó csomagot?​

Mit tartalmaz a Fitness Junkie Komplett életmódváltó csomag?

Fitness Junkie táplálkozási program 3.0

(Ebook + mérőcsésze és annak postázása)

18.990 Ft

F.I.I.T. 8 hetes kezdő edzésprogram

(Ebook + online program)

3.990 Ft

Fitness Junkie étel ötletek gyűjtemény

(Ebook)

4.500 Ft

Bónuszok az alapcsomag mellé!

Fitness Junkie LOOP gumiszalag szett

4.990 Ft

Fitness Junkie tornazsák

4.500 Ft

Extra személyes bónuszok a csomag mellé!

1 hónapos online tanácsadás

Az online támogató rendszer lényege, hogy segítsen téged az elindulásban. Segíteni fogok a mennyiségek kiszámolásában, újraszámolásában és minden egyéb felmerülő problémádban!

25.000 Ft

1 hónapos támogató Facebook csoport tagság

A csoport tagság lényege, hogy olyan emberekkel veheted magad körbe, akik hozzád hasonló célokkal rendelkeznek. A csoportban megoszthatod a sikereid, kihívásaid és új kapcsolatokat építhetsz!

5.000 Ft

Online Recepttár hozzáférés!

A recepttárban jelenleg 100-150, garantáltan egyszerűen elkészíthető, finom és alakbarát receptet találsz. Hetente 3+1 új recepttel bővül, amit az egész család imádni fog!

19.900 Ft

Vásárold meg a Fitness Junkie Komplett életmódváltó csomagot MOST az összes bónusszal együtt!

A csomagban található összes érték:

86.870 Ft

A Fitness Junkie Komplett életmódváltó csomag ára:

28.990 Ft

Ha szeretnél élni a lehetőséggel és ezért az összegért cserében megkapni mindent, ami az életmódváltáshoz szükséges, akkor kattints a “MEGRENDELEM” gombra.