Létezik, hogy a kalóriák folyamatos számlálása és az unalmas egyhangú étkezés nélkül is látványos változást érhetsz el?

A Fitness Junkie táplálkozási program segítségével elsajátíthatod a rendszert, ahol a kalóriák tudatos kontrolljával elérheted a kitűzött célod. A legfontosabb az egészséged és az elért eredményeid, lógó bőr, falási rohamok és lelassult anyagcsere nélkül!

70%-ban azon múlik, hogy mit, mikor és mennyit eszel!

Biztos vagyok benne, hogy tisztán látod magad előtt a célod. Sokszor egy fiatalabb kori önmagad képzeled el, a szülés előtti alakodra vágysz, vagy egyszerűen van egy elképzelésed magadról.

Elképzelni könnyű, megvalósítani már sokkal nehezebb.

Az elképzelésed és a valóság között nem is annyira rögös az út, mint gondolnád. A siker 70%-ban az étkezéseden fog múlni.

Miért buknak bele mégis a legtöbben?

A drasztikus megoldást keresik!

Tipikusan a mától minden megváltozik hozzáállást követik. “Minden eddigi szokástól, ételtől megszabadulok és mostantól minden más lesz” hozzáállást képtelenség hosszú távon fenntartani.

A csodaszert keresik!

Csodaszerek nem léteznek. Az célod elérése mindig áldozatokkal és munkával fog járni. Ha te még mindig a csodaszert keresed, ami gyorsan és odafigyelés nélkül megváltoztatja az életed, akkor ez a program nem neked való.

Fenntarthatatlan diétákat követnek!

A legtöbb étrend ugyanazokra az elemekre épül hosszú heteken vagy hónapokon át. Egy hozzád hasonló átlagos nőnek azonban nincs szüksége az élsportolók által folytatott étrendre.

Miért leszel képes elérni a céljaid a Fitness Junkie Táplálkozási Programmal?

Van egy rossz hírem: ebben a programban semmilyen “csodaszert” vagy “csoda megoldást” nem fogsz találni.

 

A program egy egyedi mérőcsésze rendszerre alapul, így nincs szükség a kalóriák folyamatos számontartására, számolgatására.


Nincsenek különleges, drága alapanyagok. A programban, azokat az alapanyagokat fogod használni, amiket eddig is.

Nem egy étrendet fogsz kapni, sokkal inkább egy rendszert, amivel a megszokott ételeket, ízeket változatos formában fogyaszthatod el, miközben a kitűzött célod fele haladsz!

Milyen változásokat értek el azok, akik már részt vettek a programban?

Mit kapsz, ha megvásárlod a Fitness Junkie Táplálkozási Programot?

Fitness Junkie táplálkozási program 3.0

(Ebook)

18.000 Ft

Fitness Junkie mérőcsésze

(A szállítási költséget nem tartalmazza az ár.)

Bónuszok az alapcsomag mellé!

Egy hónapos online támogató rendszer!

Az online támogató rendszer lényege, hogy segítsen téged az elindulásban. Segíteni fogok a mennyiségek kiszámolásában, újraszámolásában és minden egyéb felmerülő problémádban!

25.000 Ft

1 hónapos támogató Facebook csoport tagság

A csoport tagság lényege, hogy olyan emberekkel veheted magad körbe, akik hozzád hasonló célokkal rendelkeznek. A csoportban megoszthatod a sikereid, kihívásaid és új kapcsolatokat építhetsz!

5.000 Ft

Online Recepttár hozzáférés!

A recepttárban jelenleg 100-150, garantáltan egyszerűen elkészíthető, finom és alakbarát receptet találsz. Hetente 3+1 új recepttel bővül, amit az egész család imádni fog!

19.900 Ft

Vásárold meg a Fitness Junkie Fitness Junkie Táplálkozási Programot MOST az összes bónusszal együtt!

A csomagban található összes érték:

67.900 Ft

Fitness Junkie Táplálkozási Program

18.990 Ft

Ha szeretnél egy rendszert, amivel drasztikus változtatások nélkül elérheted a céljaid, akkor kattints a MEGRENDELEM gombra!