12 ok, amiért érdemes otthon edzeni

1.Időt spórolsz meg!

Nagyon sok anyuka, elfoglalt nő végzi a programjaimat. Nekik naponta pont annyi idejük van, amennyi az edzésre kell. Nincs felesleges több órájuk összekészülni, autózni, átöltözni. Sokan közel 2 órát spórolnak így meg. Ha eddig kifogásnak használtad, hogy neked nincs 3 órád egy nap, amit edzésre szánhatsz, akkor ezt már meg is cáfoltuk. A F.I.I.T edzésprogramjaim edzéseivel akár 45 perc alatt is végezhetsz!

 

2.Olcsó!

Egy átalgos kondi vagy aerobic bérletet nem úszol meg 8000-10 000 forint alatt ( és szerintem még vidéki, alacsony árakkal számoltam). Ebben nincs benne az utazás, a kimaradt idő, és ha személyi edzőt fogadsz, akkor az ő bére.( A terem bérlettel együtt ez akár 40 000-50 000 forint is lehet havonta!) A legdrágább Fitness Junkie program ára 4500 forint. 4500 Ft 8 hetes edzésprogramért, képekkel, leírásokkal, videókkal, online felülettel, nyomtatható verzióban. Elhiszem, hogy sokan nem tehetik meg, hogy 50 000 forintot fizessenek ki havonta. De remélem, hogy segítség lehet sokaknak, hogy havi 1500 forintért juthatnak hozzá egy szuper edzésprogramhoz és egy nagyon motiváló közösséghez!

 

3. Nem kell elmenned otthonról!

Sokan vagytok otthon kisbabával és az, hogy több órára elszakadjatok…szinte lehetetlen. Az otthoni edzésprogramjaim segítségével formába lendülhetsz, anélkül, hogy ki kellene lépned az ajtón!

 

4. Terem nélkül is érhetsz el látványos eredményeket!

Főleg, hogy a céjaink többségének az alapja a táplálkozás ( ebben a Fitness Junkie táplálkozási program segít) és 30% múlik az edzéseken. Több száz ( inkább közel ezer) átalakulással tudom bizonyítani, hogy mit lehet elérni a programjaimmal! A Facebook-on szinte naponta láthatod az átalakulásokat!

 

5. Mindig van lehetőség a mozgásra!

Sokan olyan helyen élnek, ahol nincsen semmilyen létesítmény, ahol lehetne mozogni ( Igen, ilyen még Magyarországon is van!). Rengetegen azért használják az edzésprogramjaimat, mert külföldön laknak, ahol a távolságok még nagyobbak. Sokszor órákat kellene utazni ahhoz, hogy eljussanak a terembe. Ezt az időt önmagukra, az egészséges táplálkozásra, edzésre és regenerálódásra fordítják.

 

6. Nem kell keresgetned!

Míg rengeteg időt tölthetsz el azzal, hogy megtaláld a kedvenc termed vagy edződ, addig itt kényelmesen válogathatsz a célodnak megfelelő edzések közül. A 7 Fitness Junkie edzésprogram között biztos találsz olyat, amelyik a kedvenced lesz.

 

7. Nem vagy máshoz kötve!

Míg a csoportos edzések időpontjai kötöttek, a személyi edző sem akkor ér rá, amikor neked jó…A programokat bármikor előveheted, amikor csak akarod.

 

8. Változatosan dolgoztathatod meg magad!

Nagyon sok Fitness Junkie-nak az összes edzésprogramom megvan. Egyik nap a 30 napos popsi programból csinálnak meg egy edzést, másik nap a F.I.I.T haladóból egy P.I.I.T magas intenzitású intervalt nyomnak, a harmadik nap a 30 napos has programomból szemezgetnek. Egy programot tehát nem 30 napig vagy 8 hétig használnak, hanem folyamatosan. Mert jól tudják, változatos terhelés kell a testnek ahhoz, hogy fejlődjön. A Fitness Junkie programokkal soha nem fogsz unatkozni!

 

9. Mindig van hova fejlődni a programok által!

A kezdőtől a intenzívig vannak programjaim, így fokozatosan fejlődhetsz. Azon dolgozok, hogy kifogyhatatlan lehetőséged legyen próbára tenni önmagad újra és újra. Folyamatosan rukkolok elő újabb dolgokkal! Velem hosszútávon számolhatsz! Nem egy egy programos edző vagyok! 🙂

 

10. Bárhonnan csinálhatod!

Van olyan Fitness Junkie, aki éppen Balin nyomja az edzéseket, míg van, aki a hűvös Londonból jelentkezik be. Valaki a külföldi üzleti útjára is viszi a Fitness Junkie gumiszalagokat, előkapja a mobilját és már nyomja is a programot. Az edzésprogramok letölthetőek, nem igényelnek postázást és az online felület a videókkal, edzésekkel a mobilodról is elérhetőek.

 

11. Ilyen motiváló online csapatot még nem láttál!

Amikor minden reggel arra kelsz, hogy a többség már túl is van az edzésén…olyankor Te is úgy érzed, hogy tenned kell önmagadért! Hihetetlen támogató és motiváló közösség tartozik a programokhoz, ami nagyon ritka a mai világban!

 

12. Soha nem jár le!

Míg a bérleted a teremben általában egy hónapon belül lejár, addig ezek a programok életed végéig ott lesznek neked ezért az árért cserében! Bármelyikünk életében jöhet olyan, hogy valamiért ki kell maradni az edzésekből! A programok ott fognak várni téged, ha eljött az idő, hogy életed legjobb formájában legyél!

Edzések - 2017. október 12.
Megosztom Facebookon!