1. Hogyan adhatom le a rendelést a weben?

Első rendelés esetén kérlek, regisztrálj a webshopban, a jobb felső sarokban található “Regisztráció” fülre kattintva.

Sikeres regisztráció után menj a “Belépés” fülre és írd be felhasználóneved és jelszavad. Indulhat is a vásárlás!

A megrendelni kívánt termékeket tedd a kosárba. Ha bizonytalan vagy, hogy melyik program megfelelő számodra, a program ismertetőkben tájékozódhatsz. Ha befejezted a vásárlást, kattints a “Kosaram” ikonra, itt ellenőrizheted és módosíthatod rendelésed. A termék mellett a kis x-re kattintva törölheted azt kosaradból.

A “Megrendelem” gombra kattintva már a postaköltséggel növelt, teljes fizetési összeg jelenik meg. Itt tudod feltüntetni kuponkódod, ajándékkártya esetén itt írhatod be az ajándékkártya sorszámát a “megjegyzés” rovatba.

A “Fizetés” gombra kattintva véglegesítheted megrendelésedet. Ha a “Köszönjük megrendelésed” szöveg megjelenik, akkor már semmi teendőd nincs. Amennyiben rendelésed sikeresen véglegesítetted, kapsz tőlünk egy rendszerüzenetet, amelyben megadjuk a fizetési és a szállítási információkat. A teljesítést 8 munkanapon belül várjuk, eddig tartjuk fenn rendelésedet. A vásárlásról elektronikus számlát állítunk ki.

A csomagodat csag a befizetés beérkezése után postázzuk, illetve megrendelésed is az online ( nem postázandó) programokra onnantól aktiválódik.

2. Honnan tudjam, hogy melyik a nekem való program?

A programokról és a csomagokról bővebb leírást találhatsz a főoldalon. Amennyiben továbbra is kérdésed van fordulj Szandrához bizalommal a kapcsolat menüben megadott email címen.

3. Mennyi a szállítási költség?

Szállítási díj csak a Fitness Junkie táplálkozási program megrendelésekor van, amely benne foglaltatik az árban belföldi szállítás esetén. Európába való postázás esetén belföldi ( az oldalon feltűntetett ár) árhoz hozzáadódik a külföldi posta költsége, amely 1500 forint. Európán kívül az összeg az oldalon feltűntettet ár és 2500 forint postázási költség. A megrendelés leadása előtt a költségek hozzáadódik a program alap árához. A csomagokat a Magyar Posta Zrt. viszi házhoz. Minden esetben elsőbbségivel és ajánlva adjuk fel. Amennyiben a vásárló nincs a megadott címen, a posta az ajánlott küldeményről értesítőt hagy, amellyel a csomag átvehető a megadott postán. A csomagok 8 napig maradnak a postán, ezt követően azt visszaküldik a feladónak. Amennyiben csomagját nem kapja meg a feladást követő 5 napon belül, a megadott információs email címen édeklődjön a csomag iránt. Amennyiben a csomag a posta vagy a vásárló hibájából érkezik vissza, ( helytelenül megadott szállítási cím, csomag felvétel elmulasztása) a csomag ismételt posta költségét a vásárlónak kell megtérítenie. ( 700 forint) A csomagok nem tartalmazzák a számlát, azt a vásárló a megadott email címre kapja meg.

 

4. Mennyi időn belül kapom meg a rendelt terméket?

Csomag feladása:

A csomagot az utalás beérkezését követő 2-4 munkanapon belül adjuk fel. A szállítás általában belföldre 2 munkanapot vesz igénybe. Ettől eltérő esetben üzenetben értesítünk.

Esetleges sérülés:

A mérőcsészék nagyon ritkán sérülnek meg a szállítás során. Az esetleges sérülések általában nem hátráltatják a használatukat. Amennyiben úgy ítéli meg, hogy a mérőcsésze használhatatlan lett a sérüléseiből adódóan, jelezze ezt emailben.

5. Hogyan törölhetem rendelésemet?

Ha töröltetni szeretnéd rendelésed, e-mailben jelezd Szandra felé.

 

6. Hogyan küldhetek emailt Szandrának?

A kapcsolat menüpont alatt található email címen.

7. Hogy tudom megváltoztatni az adataimat?

Ha változtak adataid, a következő rendelésnél módosítsd a szükséges adatot (erre minden rendelésnél lehetőséged nyílik).

8. A webshopban bruttó árak vannak feltüntetve?

Igen. Az általános forgalmi adót már tartalmazzák az árak.

9. Külföldre van szállítás?

A táplálkozási programhoz tartozó mérőcsésze az egyetlen, amely jelenleg szállítást igényel, de azt is elpostázzuk bárhová. A többi program (edzésprogramok) mind online formában elérhetőek. Európába való postázás esetén a belföldi ( az oldalon feltűntetett ár) árhoz hozzáadódik a külföldi posta költsége, amely 1500 forint. Európán kívül az összeg az oldalon feltüntettet ár és 2500 forint postázási költség. A megrendelés leadása előtt a költségek hozzáadódik a program alapárához. A csomagokat a Magyar Posta Zrt. viszi házhoz. Minden esetben elsőbbségivel és ajánlva adjuk fel. Amennyiben a vásárló nincs a megadott címen, a posta az ajánlott küldeményről értesítőt hagy, amellyel a csomag átvehető a megadott postán. A csomagok 8 napig maradnak a postán, ezt követően azt visszaküldik a feladónak. Amennyiben csomagját nem kapja meg a feladást követő 5 napon belül, a megadott információs email címen édeklődjön a csomag iránt.

Amennyiben a csomag a posta vagy a vásárló hibájából érkezik vissza, ( helytelenül megadott szállítási cím, csomag felvétel elmulasztása) a csomag ismételt posta költségét a vásárlónak kell megtérítenie. (700 forint)

A csomagok nem tartalmazzák a számlát, azt a vásárló a megadott email címre kapja meg.

10. Mi van, ha nem vagyok elégedett a programmal?

Remélejük ilyen nem történik. Sajnos a program aktiválása után nincs lehetőség reklamációra és az összeg megtérítésére. Minden edzésprogram megkezdése előtt konzultálj az orvosoddal, hogy javasolja-e a mozgást. A program tulajdonosai nem vállalnak felelősséget semmilyen egészségügyi problémáért, sérülésért. A táplálkozási program nem szolgál egészségügyi problémák kezelésére,minden ilyen esetben konzultálj az orvosoddal.

11. Más is használhatja a belépési kódomat és a programokat?

A programot csak a megrendelő használhatja. A belépési kódot másolásnak minősül, ami a szerzői jogokat sérti. A program érzékeli, ha más is belép a kódoddal és azonnal kitilt. Erről a rendszer információt küld és elkezdjük kivizsgálni, hogy mi állhat az illegális belépések hátterben. A kivizsgálás során sajnos a fiókod blokkolva lesz, így a programokhoz nem férhetsz hozzá. Kérjük, amennyiben ilyennel találkozol, a kapcsolati részben megadott címen érdeklődj.