Az én történetem

Berényi-Simon Alexandra vagyok… édesanya, feleség, edző és valaki, aki szeretné, ha minél több nő lenne elégedett, sikeres, egészséges…de ami ennél is fontosabb… BOLDOG!

Hiszek benne, hogy a szép női test nem egy szám, egy nadrágméret függvénye. Hiszem azt, hogy a fittség nem egyenlő a kockás hassal. Hiszem (és tudom), hogy nemcsak akkor lehetsz igazán boldog és sikeres, ha úgy nézel ki, mint a nők a címlapokon. (És elárulom… ők sem néznek ki úgy a hétköznapokban!)

Viszont szeretném Neked megmutatni azt, hogy a mozgásnak és az egészséges életmódnak mennyi pozitív hozadéka van a külsőségeken kívül. Szeretném, ha általa magabiztosabb lennél és felfedeznéd magadban az erőt, amivel aztán az élet egyéb területén is nagyokat alkothatsz.

8 évvel ezelőtt pánikbetegség gyötört, nem találtam a helyem a világban. Látszólag boldog életet éltem, de közben mégsem voltam az. És bár a súlyomra soha nem panaszkodhattam, én mégis utáltam azt, amit a tükörben látok.

A mozgás, az egészséges életmód megváltoztatta az egész életemet…nemcsak a testemet, de a gondolkodásomat, a lelkemet is.

Mindig is az volt a nagy álmom, hogy minél több nőnek átadjam a tudásomat és megmutassam…képesek bármire, amit csak el akarnak érni!

Azt hiszem, talán jó úton haladok…

Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy közel 3 év alatt 50 000 Fitness Junkie program talált boldog tulajdonosra. Fantasztikus szám, nem?

Minden felületet megragadok továbbá arra, hogy segítsek azoknak, akik hozzám fordulnak. Instagram bejegyzések, Facebook írások, Youtube videók, Podcast adások, ingyenes kihívások…mind azért születnek, hogy át tudjam adni az üzenetem.

Remélem csatlakozol hozzám Te is!