“Köszönöm a segítségedet hogy mindig megosztasz az oldalon olyan posztokat amik elgondolkodtatnak és jó irányba terelgetnek Minket, Fitness Junkie-kat, Te vagy a Mi Őrangyalunk!”

“Szia kedves Alexandra!
Hol is kezdjem a történetem…hisz Nálam nem a tényleges súlyvesztésről szól a Fitness Junkie történetem!

A Facebookon először talán 2013 tavaszán találkoztam a Fitness Junkie oldallal, s hamarosan csatlakoztam is hozzá! Az első 30 napos haskihívást is végigvittem egy kis csavarral!
Majd 2014 őszén sok vívódás után jelentkeztem a 30 napos étkezési programodhoz. Nem volt nagy súly problémám, ezért is hezitáltam a jelentkezéssel, hisz sok embernek pont az Én akkori súlyom jelentette a célt. 64 kg-ról indultam, viszont a centik sokkal nagyobb problémát jelentettek számomra. Akkor úgy gondoltam hogy fogyással tudok ezen javítani. A sikerélmény hamarosan bizonyította hogy a program bevált nálam is, csökkent a súlyom, fogytak a centik is. A megosztott siker történetek arra ösztönöztek hogy még-még! A kijózanító posztjaid viszont rádöbbentettek hogy ne akarjak irreális álmot kergetni.
2015 januárjában csatlakoztam a 12 hetes programodhoz nagy lelkesedéssel és lendülettel! Akkor úgy éreztem simán menni fog, hisz 2010 óta rendszeresen járok Aerobick edzésre és Zumbára is! Viszont nem így történt, jöttek az aggályok, a kétségek, a félelmek, a vélt és valós akadályok! A gyakorlatok hatalmas kihívást jelentettek, pedig nem is voltak bonyolultak! A csapatszellem és a többiek által megosztott posztok bátorítottak hogy csináljam, hogy ne engedjek a fejemben lévő negatív gondolatoknak. Jó érzés volt hogy egyre jobban, könnyebben mentek a gyakorlatok, hogy hétről-hétre kevesebb aggályom volt edzések előtt. A 12 hét végéhez közeledve örömteli de mégis fájó volt a búcsú! Hisz megcsináltam-megcsináltuk, mivel egy fantasztikus csapat tagja lettem közben, az FJ Pacsírtáké! 🙂 Felmerült a kérdés hogy akkor most hogyan tovább?…
Nem sokáig hagytál minket egyedül, hisz jött a Popsi programod! Az igazi változást ez hozta el számomra. Ekkor kellett valóban szembe néznem a tényleges korlátaimmal, áttörnöm a fejemben lévő falakat, elhagyni a berögzült megszokásokat, s észre venni hogy nem vagyok behatárolva!
2004-ben gerincsérv műtétem volt, ami meghatározta és befolyásolta az életvitelem a mozgásom! A műtét sajnos elkerülhetetlen volt, ami pszichésen is megviselt, de nem hagyhattam el magam hisz a kislányom 22 hónapos volt.
Visszatértem a rendes életvitelhez, sőt mozogni is elkezdtem, de az a tudat hogy vigyáznom kell a mozdulataimmal , azok intenzításával az igazi mozgás szabadságot nem adták vissza számomra. A popsi program során dőltek le a falak, a kötöttségek, amik megakadályoztak abban hogy majdnem ugyanúgy mozogjak mint egy egészséges ember. Tudom hogy lesznek mindig is korlátaim, viszont élvezem az edzéseket, látom a lehetőségeimet.
A mélység és sötétség után, megmásztam a Piramis feladatot is igaz alulról! 😀 Legyőztem az utolsó nagy kihívást, a Popsi programban, megtapasztaltam a Főnix érzést!
Neked és a programoknak köszönhetően, októberben elkezdtem egy új edzés formát a Gymsticket, amit nagyon élvezek! Sok előnyt jelentett számomra mind erőnlétileg, mind állóképességileg hogy végigcsináltam a programokat.
Jelenleg a Booty2-vel ismerkedem, de már félelmek, akadályok és megtorpanások nélkül.
A képek közt nincs nagy különbség, hisz a tényleges változás bennem , a hozzáállásomban történt. Az első képen 62 kiló voltam, a másodikon 64, a harmadikon pedig 62 ismét. Nem változtam sokat súlyban, de mégis teljesen átalakultam.🙂
Köszönöm a segítségedet hogy mindig megosztasz az oldalon olyan posztokat amik elgondolkodtatnak és jó irányba terelgetnek Minket, Fitness Junkie-kat, Te vagy a Mi Őrangyalunk! 🙂 <3 ”

A Fitness Junkie programokról bővebb információt találsz ITT.

 

Fitness Junkie átalakulások - 2017. december 7.
Megosztom Facebookon!