Hogyan juthatsz hozzá az olajakhoz!

Már most nagyon sokan érdeklődtök afelől, hogyan is tudnátok rendelni tőlem illóolajokat és Young Living termékeket. Mivel sokan nem beszélnek angolul, így gondoltam készítek egy részletes bemutatást erre nézve. De ha bármi kérdésetek van, forduljatok hozzám emailben az info@fitnessjunkiehu.com oldalon vagy a Szandra’s Essential Facebook csoportban, amelyet IDE kattintva el is érhettek.

 

Első megrendelés

Ha valaki bele akar vágni a Young Living használatába, a Prémium Kezdőcsomag (Premium Starter Kit) a legjobb választás. Rendelés előtt pillants rá a csomagra, és nézd meg, milyen előnyöket nyújt a családodnak! Nekem is ez volt az első választásom, amikor csatlakoztam a Young Living céghez.

A Young Living megrendelő rendszere angol nyelvű, ezért azt gondoltam, hogy megpróbálom Nektek lépésről-lépésre leírni a menetét. Tervezek egy videót is készíteni hamarosan a megrendelés menetéről, hogy ne okozzon nehézséget. Bármikor kérdésed van az olajokkal kapcsolatban vagy a további lehetőségekkel kapcsolatban, bátran írj.

1. lépés:

Menj a Young Living európai honlapjára! KATTINTS IDE! Ez automatikusan kiválasztja a lakóhelyed szerinti országot, Magyarországot. Ha más országban laksz, azt a Membership Details címszó alatt tudod kiválasztani. Beléptetőként, illetve szponzorként én fogok megjelenni. Kérlek, hogy mindkét helyen maradjon a 20455362 ( a My Sponsor ID-nál és a az Enroller ID-nál is)

2. lépés: Én azt javasolom, hogy a Premium Starter Kit-tet vásárold meg legelőször! Ezt meg is teheted itt!Az essential reward részt hagyd ki, majd beszéljünk róla, ha érdekel további spórolási lehetőség.

4. Ha nem szeretnél Starter Kit-et, akkor nyomj a Continue without a Starter Kit-re! KATTINTS IDE A MAGYAR KATALÓGUSÉRT! 

5. Ezt követően ki kell töltenetek a tagsági lapot!

6. lépés: Fogadd el a szabályzatot és kattints az Agree and Continue gombra.

 

7. lépés: Ellenőrizd, hogy helyes a címed, és tényleg a megvásárolni kívánt termékek szerepelnek a megrendelő listán! Válaszd a „Standard” szállítási módot! A termékeket a Young Living horvátországi raktárából szállítják 3-4 nap, míg Magyarországra ér. Írd be Visa vagy Mastercard adataidat, és kattints a „Save” gombra az adatok elmentéséhez, majd a „Next Step” gombra! A Young Living termékekért bankintézvénnyel is lehet fizetni, de ezt a Young Living magyar ügyfélszolgálatán keresztül kell intézni ugyfelszolgalat@youngliving.com.

8. lépés: Ha átnézted a rendelésedet, kattints az Activate and check out gombra a rendelés véglegesítéséhez!

9. A Young living gombra kattintva bal felül mindig visszajutsz a kezdőoldalra és a products részen választhatsz termékeket. Fent a Basketben jobb oldalon látod mennyi termék van benne.

A megrendelésed után sem maradsz egyedül. Amint tudom, felveszem veled a kapcsolatot és segítek a termékek használatában.

 

 

Szandra's Essentials - 2019. szeptember 19.
Megosztom Facebookon!

Facebook hozzászólások

hozzászólás

Érdekelhetnek még