Hogyan juthatsz hozzá az olajakhoz!

Már most nagyon sokan érdeklődtök afelől, hogyan is tudnátok rendelni tőlem illóolajokat és Young Living termékeket. Mivel sokan nem beszélnek angolul, így gondoltam készítek egy részletes bemutatást erre nézve. De ha bármi kérdésetek van, forduljatok hozzám emailben az info@fitnessjunkiehu.com oldalon vagy a Szandra’s Essential Facebook csoportban, amelyet IDE kattintva el is érhettek.

Ide kattintva pedig a már frissített videós regisztrációs segédletet tudjátok megnézni!

Első megrendelés

Ha valaki bele akar vágni a Young Living használatába, a Prémium Kezdőcsomag (Premium Starter Kit) a legjobb választás. Rendelés előtt pillants rá a csomagra, és nézd meg, milyen előnyöket nyújt a családodnak! Nekem is ez volt az első választásom, amikor csatlakoztam a Young Living céghez.A Young Living megrendelő rendszere angol nyelvű, ezért azt gondoltam, hogy megpróbálom Nektek lépésről-lépésre leírni a menetét. Tervezek egy videót is készíteni hamarosan a megrendelés menetéről, hogy ne okozzon nehézséget. Bármikor kérdésed van az olajokkal kapcsolatban vagy a további lehetőségekkel kapcsolatban, bátran írj.1. lépés:Menj a Young Living európai honlapjára! KATTINTS IDE! Ez automatikusan kiválasztja a lakóhelyed szerinti országot, Magyarországot. Ha más országban laksz, azt a Membership Details címszó alatt tudod kiválasztani. Beléptetőként, illetve szponzorként én fogok megjelenni. Kérlek, hogy mindkét helyen maradjon a 20455362 ( a My Sponsor ID-nál és a az Enroller ID-nál is)

 

2. lépés:
Én azt javasolom, hogy a Premium Starter Kit-tet vásárold meg legelőször! Ezt itt meg is teheted. Viszont már egyből csatlakozhatsz is a Young Living hűséprogramjához! Ezt bármikor lemondhatod, de már az első megrendelésnél 10%-ot visszakapsz pontokban, olcsóbb a szállítási költség. Az első 3 hónap után pedig 20%-ot kapsz vissza. Bizonyos termékeket csak a hűségprogramon keresztül kaphatsz meg, illetve 2,6,12 hónap után ingyen illóolajjal ajándékoznak meg. A havi vásárlásaid után szintén kapsz értékes ajándékot minden hónapban. Havonta 50 pontért ( 50 EUR kb) kell csak leadnod megrendelést, ennyi a hűségprogram követelménye. De ahogy említettem, akár a következő hónapban lemondhatod, ha mégsem szeretnél rendelni. ITT OLVASHATSZ RÓLA BŐVEBBEN!

 

3. lépés:
Ha nem szeretnél Starter Kit-et vagy a hűségprogramon keresztül szeretnéd a kezdő készletedet megrendelni, akkor nyomj a Continue without a Starter Kit-re! KATTINTS IDE A MAGYAR KATALÓGUSÉRT! 

HA A HŰSÉGPROGRAMBAN RENDELNÉD MEG A TERMÉKEKET, AKKOR KATTINTS IDE A TOVÁBBI LÉPÉSEK LEÍRÁSÁHOZ! 

 

4. lépés:
Ezt követően ki kell töltenetek a tagsági lapot!

 

5. lépés:
Fogadd el a szabályzatot és kattints az Agree and Continue gombra.

 

6. lépés:
Ellenőrizd, hogy helyes a címed, és tényleg a megvásárolni kívánt termékek szerepelnek a megrendelő listán! Válaszd a „Standard” szállítási módot! A termékeket a Young Living horvátországi raktárából szállítják 3-4 nap, míg Magyarországra ér. Írd be Visa vagy Mastercard adataidat, és kattints a „Save” gombra az adatok elmentéséhez, majd a „Next Step” gombra! A Young Living termékekért bankintézvénnyel is lehet fizetni, de ezt a Young Living magyar ügyfélszolgálatán keresztül kell intézni ugyfelszolgalat@youngliving.com.

 

7. lépés:
Ha átnézted a rendelésedet, kattints az Activate and check out gombra a rendelés véglegesítéséhez!9. A Young living gombra kattintva bal felül mindig visszajutsz a kezdőoldalra és a products részen választhatsz termékeket. Fent a Basketben jobb oldalon látod mennyi termék van benne.
A megrendelésed után sem maradsz egyedül. Amint tudom, felveszem veled a kapcsolatot és segítek a termékek használatában.

Szandra's Essentials - 2019. szeptember 19.
Megosztom Facebookon!