4 tipp az unalmas, monoton edzések ellen

Ha úgy érzed, hogy már nincs olyan sok kedved edzeni vagy már nem vagy olyan nagyon motivált, mint az elején? Lehetséges, hogy csak egy kis változtatásra van szükséged ahhoz, hogy visszatérjen a kezdeti lelkesedés.

1.  Ne félj változtatni!
Változtass a feladatokon! Ahhoz, hogy ne legyen túl monoton az edzés végezz olyan feladatokat, amiket általában nem szoktál, vagy találj ki új feladatokat, amiket szívesen végeznél. Ráadásul lehet, hogy sokkal jobban fogsz fejlődni, ha nem csak a megszokott, jól bevett dolgokat csinálod. 7 különböző Fitness Junkie otthoni edzésprogramom van, amelyek garantálják, hogy soha nem fogsz unatkozni!

2. Hallgass zenét!
Ha egyedül szoktál edzeni otthon vagy a teremben, akkor hallgasd a saját, kedvenc zenéidet! Csak válogasd össze a legpörgősebb számokat, töltsd fel a telefonodra vagy, amin a zenét hallgatod, vedd fel a fülhallgatót és már kezdődhet is az edzés. Időközönként azért tölts fel új zenéket is, hiszen ebben is jó a változatosság!

3. Újíts edző ruhákat!
Ugye, mi lányok tudjuk, hogy milyen jó kedvvel tud feltölteni egy-egy új ruhadarab. Edzés terén is segíthet, ha új ruhát veszel. Természetesen nem a legdrágább fitness outfit-re gondolok, csupán csak a  változatosságról van szó, ami a hangulatodra is nagy hatással lehet. Főleg ha még meg is dicsérik az újonnan beszerzett darabot.

4. Szervezz be másokat is!
Az edzés sokkal élvezetesebb úgy, hogy közben melletted van a barátnőd vagy a párod, akivel időközben motiválni vagy szórakoztatni tudjátok egymást mozgás közben. Ráadásul így kevésbé leszel hajlamos elmélázni, hisz edzetek, oda kell figyelni magadra és a másikra is. A közös mozgás még közös programnak is tökéletes.

Edzések - 2017. november 14.
Megosztom Facebookon!