– Mit szeretnél?
– Ledönteni a korlátokat!
– De ha korlátokról beszélsz, akkor azok léteznek!
– Igen…az emberek fejében! A nők fejében! Néha az én fejemben is…

Szeretném megmutatni a fitt életmód egy másik oldalát. Sokan, ha meg
hallják azt a szót, hogy fitnesz… kockás hasú, nádszál vékony nők jutnak az eszükbe. Sokakat elriaszt maga a látvány, a gondolat, hogy ők soha nem lesznek ilyenek és a rengeteg lemondás, ami még nem ismerve az egész történetet is egyértelmű számukra. Pedig a fitnesz nem erről szól…

Tenni önmagadért, az egészségedért, a lelkedért! Ez a fitnesz!

Szeretném felIMG_3795R_smallhívni a nők figyelmét és megmutatni, hogy nem kell egy fitnesz modell alkata ahhoz, hogy boldogok legyenek. Szeretném megmutatni a nőknek, hogy a boldogság nem egy számtól a mérlegen, egy kockás hastól vagy egy testszírszázaléktól függ…sokkal inkább attól, hogy ebben az egész kalandban, amit én fitnesznek nevezek, felfedezzük azt a nőt, aki bennünk lakozik.

Mert erősek vagyunk ( ooooohhh…milyen erősek…bizonyítottuk ezt a történelemben ezerszer), mert bármire képes vagyunk ( gondolj a nagy nőkre, akik felforgatták a világot) és sokkal többre vagyunk hivatottak, mint azt néha képesek vagyunk elképzelni ( sokan gyermeket neveltek és én el sem tudom képzelni, hogy erre valaha képes leszek).

Szeretném megmutatni, hogy bár ez alatt az út alatt hihetetlen erőket fedezünk fel magunkban, ami hatással van az egész életünkre…néha ér gyengének lenni, hibázni, elesni…és újra felállni. Szeretném megmutatni, hogy senkivel sem kell versenyezned, senkinél nem kell jobbnak lenned. Meg szeretném mutatni, hogy a valódi nők nem lehúzzák egymást, hanem felemelik és ezen az úton soha nem kell egyedül menned. Ezért is olyan csodálatos az egész…

Szeretném, ha megértenéd, hogy a tökéletesség nem létezik testileg, de a küzdelmeink segítenek abban, hogy megtaláljuk lelkileg. Szeretném, ha megértenéd…ez az, amit én hirdetek akkor…amikor azt mondom…Fitness Junkie vagyok. Egész életemben arra vágytam, hogy jól érezzem magam a bőrömbe. Természetesen Te is tudod, hogy ez az egyik legnehezebb feladat. Boldognak, fittnek lenni nem is olyan egyszerű, mint azt a média mutatja.