“Teljesen megváltoztattad az életem. Amit köszönök. Azt is,hogy ilyen közvetlen vagy és segítőkész vagy”

8 hét alatt:

-38 cm

-4 kg

 

“Tudom, hogy sok mindenkitől kapsz levelet,de megszeretném veled osztani az elmúlt 8 hetem amit “veled” tölthettem.
Mindig harcoltam a kilókkal mikor sikerült lefogynom jött a pajzsmirigy betegségem és gyökeresen megváltoztatta az életem olyan tempóban elkezdtem hízni,hogy nem láttam kiutat belőle pedig már enni sem mertem mert nem tudtam miért hízok akkor. Mire kiderült, hogy ez a bajom közel 108kg voltam. Eltelt egy csomó idő amire beálltak az értékeim és elkezdtem fogyni. Szörnyű hónapok voltak a hátam mögött nem túlzok de 500-800 kalórián voltam egy nap úgy, hogy mondhatni fizikai munkát végzek. Sokszor kimerült és gyenge voltam de nagy küzdelem árán lementem 95-94kgra. Ez mellé társult étkezési zavarok sorozata is amivel igen csak tönkre tettem magam testileg de még jobban lelkileg.
Karácsony táján jutottam arra, hogy veled megpróbálom szerencsére a mostani párom támogatott is benne, hogy nincs veszteni valóm. Neki szerintem kezdet elege lenni abból, hogy sosem tudtunk közösen enni és állandóan veszekedni kellett,hogy egyek.
Így megrendeltem tőled a csomagot és bíztam magamban.
A kaja fóbia volt az első mumusom “ha én ezt mind megeszem tuti még kövérebb leszek”,de hallgattam rád és sikerült. ????
A mozgás már mindennapjaim része nagyon hiányzik ha kihagyok egy napot is. Sokkal jobban érzem magam tőle és egyre többet bírok súlyokat is használok hozzá. Teljesen megváltoztattad az életem. Amit köszönök. Azt is,hogy ilyen közvetlen vagy és segítőkész hiába, hogy nagyon elfoglalt vagy. Egy Angyal vagy ????

Nagyon sok centitől szabadultam meg és ezt már mindenki észre veszi és kérdezik, hogy mit csinálok ekkor ajánlom nekik, hogy keressenek meg téged. ????”

Bővebb információt  Fitness Junkie programokról itt találsz:

http://fitnessjunkiehu.com/webshop/

Fitness Junkie átalakulások - 2017. december 1.
Megosztom Facebookon!