“Nagyon könnyű megtanulni,követni és alkalmazni, szerintem csupán a pöttyös lista szerinti tudatos bevásárláson, tervezésen múlik, a többi gyerekjáték. “

Heni 30 napos átalakulása

Számokban:
Mell:98-96
Mell alatt:86-85
Jobb kar:31-31
Bal kar:31-31
Derék:86-81
Csípő:102-100
Jobb comb:60-59
Bal comb:61-59
Súly:81,8-76,7
Összesen: -5,1 kg és -12 cm 

 

Heni levele:

“Nagyon örülök az eredménynek, de nincs megállás, folytatom tovább, mert bőven van még mit tenni a célig. Nem csak a további fogyás a célom, hanem újra a mindennapjaim részévé tenni a mozgást is. Fokozatosan szeretnék újra eljutni a heti 3-4 edzéshez.
Biztos vagyok benne, hogy mire elérem a célom, a  FJ már ténylegesen azt az életmódot jelenti nekem is, ami nem csak 30 napokban van mérve hanem évi 365-ben 🙂 Nagyon könnyű megtanulni,követni és alkalmazni, szerintem csupán a pöttyös lista szerinti tudatos bevásárláson, tervezésen múlik, a többi gyerekjáték. Amúgy is szeretek a konyhában kísérletezni és főzőcskézni, de mióta pöttyökben látom a világot, azóta vagyok csak igazán kreatív. Nagyon nagy segítség a facebook csoport is és az ott megosztott receptek, tapasztalatok, ötletek!
Számomra a legnehezebb eleinte az volt, hogy mindent megegyek, amit kell 1-1 nap. Hamar rájöttem, hogy a korábbi étkezési szokásaimban nem igazán a mennyiséggel volt a gond, nem is a többnyire egészségesnek kikiálltott kajákkal, hanem az arányokkal.
Kisebb csalásaim nekem is voltak a 30 nap alatt, de előtte/utána a lehető leginkább tartottam magam az útmutatóhoz. Továbbra is követem a tanácsaid és az útmutatót, tanulok, próbálkozom, kísérletezek és napról-napra jobban érzem magam 🙂 Köszönöm szépen! 🙂

U.I.: Tudom, hogy a képek nem egy távolságban vannak, de az eredmény így is nagyon jól látszik. ”

Bővebb információt a Fitness Junkie programokról itt találsz:

http://fitnessjunkiehu.com/webshop/

Fitness Junkie átalakulások - 2017. december 4.
Megosztom Facebookon!