5 hónap,-12 kiló,-53 cm- Ez a nagymama motiváció lehet neked is!

5 hónap átalakulása a Fitness Junkie programokkal! Egy 53 éves nagymamát láttok a képeken! Hihetetlen, ugye? -12 kiló, -53 cm!!
 
 
Kati 5 hónapja indult el velem az úton a CosmoSport és a Fitness Junkie-Simon Alexandra közös 8 hetes zsírégető kihívásán. A 8 hét alatt is hihetetlen átalakuláson ment keresztül, ő lett mind a CosmoSport, mind az én online kihívásom nyertese.
 
Katit imádom, mert kitartását és akaraterejét a fiatalok tanulhatnák. Soha egy percig nem problémázott, soha nem voltak kifogásai. Kezdetektől fogva egy számomra nagyon szimpatikus lazasággal csinálta a táplálkozási programom. A lazaság nem azt jelenti, hogy nem tartotta a mennyiségeket, szimplán azt, hogy nem bonyolította túl, nem görcsölt rá…egy életmódként tekintett az egészre.
 
Az edzéseken a mai napig találkozunk és imádom, ahogy a munkához hozzááll. Példa lehet minden fiatalnak és azoknak is, akik azt gondolják, hogy ennyi idősen már nehezebben megy a fogyás.
Kati a Fitness Junkie táplálkozási programot követi és hozzám jár edzésekre a székesfehérvári Cosmosportba!
Az online otthoni edzéseim ugyanolyan hatásosak, így bátran követheted azokat is! Válaszd a teljes életmódváltó csomagomat, abban mindent megtalálsz az induláshoz!
Edzések, Életmód, Fitness Junkie átalakulások - 2017. február 11.
Megosztom Facebookon!