7,5 hét -15 kiló és mennyi változás!

dia

Diával közel 7,5 hete találkoztam, amikor jelentkezett a székesfehérvári CosmoSport által megrendezésre kerülő zsírégető klubra.

Már előtte megkeresett és éreztem…itt talán az utolsó esélyü(nk)ről van szó. Túl rengeteg diétán, amit online “szakértők” állítottak össze neki, túl számtalan kudarcon több teremben…éreztem, hogy már nincs igazán bizalma senki felé. De ajánlottak neki, így adott nekem vagyis nekünk egy esélyt.

Mindenképpen szeretnék majd vele egy vlogot leforgatni, mert azt gondolom…az útja nagyon sokaknak erőt adhat és olyan kérdéseket ( és válaszokat) tud felvetni, amiről én magamtól talán soha nem beszélnék.

A 7,5 hét után -15 kilónál tart. Ha azt nézzük ( és ha nem is), hogy nem éhezik ( sőőőőt) és heti háromszor jár edzeni…azt hiszem ez csodálatos. A zsírégető klubban mindenki megkapja a Fitness Junkie táplálkozási útmutatót ( Dia be is tartotta) és heti 3 csoportos edzésen vehet részt. Dia hozzám jár kétszer, ezek az edzések az otthoni programjaimnak a vegyített változata és egyszer jár mellette spinningre.

Fantasztikus a 15 kiló ( és a -42 cm), de ami engem ennél sokkal jobban izgat, az az, hogy a klub elindulása előtt cukorbetegséggel küzdött. Már szinte az elején elhagyhatta az edzés utáni gyógyszert, most pedig 4.7 volt a két étkezés utàni vérvételi cukra.

Még nagy út van előttünk, de hihetetlen akaratereje van! Szóval készül majd a videó, jövünk a fejleményekkel….de addig is küldjetek nekünk sok energiát!

Hamarosan újabb zsírégető klub indul Székesfehérváron! Itt tudtok jelentkezni: ,https://www.facebook.com/events/1049144361813255/

Azok pedig akik nem itt élnek….nekik továbbra is elérhető a táplálkozási program és az edzésprogramok a www.fitnessjunkiehu.com oldalon!

HA EGY JELRE VÁRSZ…EZ AZ!

Fitness Junkie átalakulások - 2016. március 15.
Megosztom Facebookon!