Így rendeld meg a kezdő készletet!

Nagyon örülök, hogy szeretnél csatlakozni hozzám hogy felfedezd az illóolajokban rejlő csodálatos lehetőségeket. Hiszem azt, hogy innentől az életed egy igazán pozitív irányába halad, mely során minden vegyszert mellőzni tudsz a háztartásodból és a természet erejére hagyatkozva oldod meg a felmerülő problémákat.

Szeretnék segíteni neked abban, hogy hogyan indulj el az úton kezdve a regisztációval, a hűségprogramhoz csatlakozáson át, egészen addig, hogy milyen egyéb lehetőségeid vannak.

Maga a felhasználó felület angol nyelvű így amennyiben beszéled a nyelvet a regisztáció számodra teljesen egyszerű és gyors lesz! Akár bele is vághatsz:

Regisztrációhoz kattints ide!

Mindenképpen ajánlom a figyelmedbe a hűgégprogramot, mellyel semmilyen kötelezettséget, nem vállalsz, bármikor kiléphetsz, viszont míg benne vagy rengeteg plusz lehetőséget kapsz! Olvass részletesebben róla IDE KATTINTVA!

Ha nem vagy jártas az angolban, sem kell megijedned hiszen ide kattintva részletes leírást találsz, így neked is  gyerekjáték lesz a belépés és a kezdő készlet megrendelése.

Mivel kezdjem el?

Az első lépésnek azt javaslom, hogy nézz körül a Facebook illetve Instagram oldalamon, mert rengeteg hasznos információt fogsz találni az olajokról. Gondold át azt, hogy Neked és a családodnak mire van szükségetek, ha pedig bármiben kérdésed merül fel, keress engem bizalommal!

Elinduláshoz mindenképpen a kezdő készletet javasolom neked, mivel ebben megtalálható minden olaj, amely alapvető egy háztartásban, ezzel egészen biztosan lefeditek a szükségleteitek legnagyobb részét!

Egyéb - 2020. július 10.
Megosztom Facebookon!