“Imádom a programodat, hamar beletanultam, és azt hiszem sikeresen tudom tartani továbbra is. “

Zsuzsa 30 napos átalakulása:

Mell: 113 > 108 -5 cm
J.kar: 36 > 34 -2 cm
B.kar: 37 > 36 -1 cm
Derék: 96,5 > 93,1 -3,4cm
Csípő: 133 > 131 – 2 cm
J.comb: 77,4 > 75,5 – 1,9 cm
B.comb: 76,1 > 74,5 – 1,6 cm
SÚLY : 95,8 > 93,6 – 2,2 kg

 

“Kedves Szandra!
Imádom a programodat, hamar beletanultam, és azt hiszem sikeresen tudom tartani továbbra is. Úgy gondoltam írok egy elemzést neked és elküldöm a képet az első 30 nap eredményéről. Közben betegség miatt néha meg-meg kellett szakítanom az edzéstervet, így ma folytatom azt is a 3. Hétnél.
A tapasztalataim: az elején a fokozottabb étkezésnél súlygyarapodást figyeltem meg (valószínüleg keveset ettem a program elött) , de ez az utolsó hétre teljesen megfordult, és a kilón is látszik. A 24. Nap közelében volt egy extrém vizesedési időszakom, de azt a ciklusomnak tudható be, valamint egyik nap e tájt csaltam egy szelet sportszeletet is bekaptam. Mivel zömével éjszakás vagyok vagy délután járok dolgozni, így teljesen személyre szabtam az étkezést, éjszaka hajnal 2kor volt az utolsó étkezésem. Ha pedig délutános akkor este 7re időzítettem.
A folyadék…Nem tagadom le, hogy hol dolgozom. Egy McDonaldsban dolgozom 4 éve ahol 20 kilot szedtem fel ezen idő során. Ami borzaszto sok. A legnagxobb hiba az volt, hogy amikor tele volt az étterem sose tudtam kimenni nyugodtan leülni inni, hanem az első italt megittam amit leengedtem. Mára inkább becsempészek magammal vizet. Így már én is szivesebben iszom. Reggelre és vacsorára 3 dl minden mentes zöld teát (forró) valamint a 1.5 es 4 liter közötti ásványvíz minden nap megvan.
És a lényeg az eredmények. Én nem vagyok túlzottan elájulva magamtól, legalábbis nem látok különbséget a két kép között (ez csak az önkritika).
Remélem, hogy Te jobban látod az eredményt, mint ahogy Én nem akarom.
Köszönöm, hogy elkezdhettem, hogy létre hoztad a programot!”

 

 

A Fitness Junkie programokról bővebb információt találsz ITT.

Fitness Junkie átalakulások - 2017. december 5.
Megosztom Facebookon!