“Mindig fáradt voltam, étkezések után felpuffadtam, rosszul éreztem magam. Már nem vagyok fáradt és puffatt boldogan, energiával tele megyek edzeni.”

Minden egy döntéssel kezdődik. Elhatározni, hogy meg fogom változtatni a testem, megváltoztatom az életem. Ha megtalálod azt a programot, amiben boldog tudsz lenni és benned van az elszántság, akkor jönni fognak az eredmények.

47 nap eredményét látjátok. Zsuzsa ekkor döntött úgy, hogy változtatni fog és 30 nap után is kitart a program mellett, mert ez egy életmód. Nem fogyókúra, nem koplalás, hanem az egészséges táplálkozás, kalória számolgatás nélkül.

Egyet kell értenem Zsuzsa szavaival:

„Annyit mondanék – saját tapasztalat – nem elég az, hogy le szeretne valaki fogyni, jó lenne egészségesen táplálkozni, minden fejben dől el, ez mindennek az alapja. Nem úgy kell rá gondolni, hogy ezt kell csinálni, hanem hogy ezt szeretném csinálni. Szerintem a siker alapja ez, hogy ne magunkra erőltessünk bizonyos ételeket, mozgásokat, hanem szeressünk azt, ahogyan éljük a mindennapokat. Sokat segített ez a program, mert látom, hogy miből mennyit ehetek. Nálam ez nagy probléma volt korábban. Vagy túl sokat ettem, vagy túl keveset. Mindig fáradt voltam, étkezések után felpuffadtam, rosszul éreztem magam. Már nem vagyok fáradt és puffatt boldogan, energiával tele megyek edzeni. A programnak köszönhetően újra rendszeresen sportolok. Pozitív, hogy én tervezem meg a napi menüt, ezáltal azt eszem, amit szeretek és szívesen fogyasztok. 🙂

A programban nagyon sokat segítesz, ha bármi kérdés van, rögtön válaszolsz. Ami még jó, hogy nem vagyok egyedül, látom mások fejlődését, biztatjuk egymást, ez is nagyon sokat segít, és az akaraterőm sem fogy el.

Köszönöm a programot és nagyon örülök, hogy a csoporthoz tagja lehetek.”

Talán csak annyit tennék hozzá…

Itt nincs lemondás, ez a változás nem fájdalmas, mert én és a többiek azon vagyunk, hogy örömet kapcsolja ahhoz, ami mellett végre letetted a voksodat. Tudjuk mindannyian, hogy ez a boldogságról szól, és minden ezt szolgálja.

Változtatni soha nem késő…csak akarnod kell és minden megadatik. Ha 47 napja elkezdted volna…ma már te is tudnád ezt.

Akarod eléggé? Akkor vágj bele az új életbe még ma!”

A Fitness Junkie programokról bővebb információt találsz ITT.
Fitness Junkie átalakulások - 2017. december 8.
Megosztom Facebookon!