30 napos Popsi program

4.500 Ft

Program tartalma:

* 30 edzést tartalmazó letölthető és nyomtatható otthoni edzésterv

* Online tréning program (naptárral, leírásokkal, videókkal)

* A program akár 3 hónapig is folytatható látványos eredményekkel

*Életed végéig hozzáférhetsz a programhoz

Leírás

Kerek, feszes popsi 30 nap alatt? Lehetséges! Nagyobb popsira vágysz? Te éppen kisebbet szeretnél? Vagy csak annyi a cél, hogy formásabb, feszesebb és tónusosabb legyen? Aggaszt a narancsbőr? A popsi program megoldás lehet!

★ 30 napos intenzív, változatos edzésterv a kerek feszes popsiért.

★ Az edzéstervben mindenki megtalálja a céljainak megfelelő tudnivalókat ( kisebb popsi, tónusosabb és narancsbőr mentes, nagyobb, izmosabb popsi)

★ Az edzésterv a táplálkozási program vagy a megfelelő kalóriák ismeretében a leghatásosabb ( az izom növeléséhez kalória többlet kell, míg körfogat csökkentéshez deficit)

★ Kevés eszközt igényel ( súlyzók, szék, bokasúly)

★ A program menete csak egy javaslat. Haladhatsz lassabban, ahogy be tudod az edzéseket iktatni. ( Van, aki heti 3 edzés tud bevállalni, így a popsi programot 3 hónap alatt teljesíti, ugyanolyan szép eredményekkel).

★ Nem csak az alsótestre fókuszál, hanem a testet, mint egy egységet kezeli.

★ Haladóbb edzésterv ( de saját edzettségednek megfelelően választhatod meg a súlyokat). Egy edzés 30-60 perc.

*Az Ebook és a videók online lesznek elérhetőek a saját fiókodból, az Edzésprogramok fül alatt.

30 napos Popsi program termékről 10 értékelés

 1. gyorfi.beata

  Megvan minden program, mégis ez az, amelyiket teljesen elejétől a végéig megcsináltam! És határozottan látszik a változás! Minden nap a saját határaidat feszegeted vele, amit néha imádtam, néha gyűlöltem, de mindig megcsináltam és a végén mindig jólesett. 🙂

 2. Nagyné Jakab Emese

  Szuper program! Hétről-hétre érezhető a változás, a fejlődés, sokszor az izomláz is. A fb csoport motivációs ereje már csak hab a tortán. Mindenkinek érdemes végigcsinálnia, legalább egyszer.

 3. gordi831230

  Elsőre nap kihagyás nélkül végigcsináltam, csak ott tartottam szünetet, ahol elő volt írva, aztán másodjára már lazábban, mert mellette más edzéseket is csináltam, ez tavaly május, június környéke volt, azóta is sokszor csinálok a programból edzéseket vagy részleteket, szerintem nekem azóta sem volt semmilyen edzéstől olyan izomlázam.Amúgy nálam inkább tónusosságban volt változás, természetesen ennek a programnak az eredménye is a táplálkozás betartásával nagyban növelhető.

 4. lezsik

  A 12 hetes után nálam ez a program következett, és iszonyat látványos eredményt értem el vele a 30 nap alatt! Azt a mennyiségű bókot, amit a program végére már bezsebeltem a környezetem pasi tagjaitól, soha nem felejtem el. A program, még ha nem is olyan intenzíven, mint az első 30 napban, a mai napig az életem része, így megőrzendő az elért eredményt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 5. kozmakriszta65

  Szandrától minden programom megvan.Mind-mind csúcsszuper! Valahogy a nagy kedvenc mégis a popsi program lett,maradt :)(azt hiszem 5x csináltam már végig… 🙂 ) Imádom 🙂 Akármelyik programot csinálom,mellé”muszáj”csipegetnem a popsiprogram napjaiból is. 😉

 6. fancs

  Nagyon intenzív, nagyon dinamikus és látványos eredményt hozó program. Még csak a felénél vagyok, de már látszik a különbség. És, ami számomra igenis fontos szempont, hogy cseppet sem unalmas, nagyon jól vannak elosztva a napi sorozatok. Mindenkinek szívből ajánlom, Szandrának pedig köszönöm, hogy megalkotta a programot! 🙂

 7. ribizli9

  Az összes edzésprogram közül ez a kedvencem.Kisebb és feszesebb popsi volt a cél és a táplálkozási programmal együtt nagyon látványos eredményt értem el vele.Soha nem volt még olyan jó formában a hátsóm. 🙂 Még sokszor tervezem, hogy végig csinálom. 🙂

 8. ordogh.sziszi

  Imádom, már 2-szer végig csináltam, 30 nap izomláz 🙂 Nagyon hatásos feladatok legyen szó csak tónusosabb popsi elérésről, popsi kisebbítésről, vagy akár popsi növelésről is. Én az utóbbi miatt csináltam, és a táplálkozással együtt látványos eredményeket lehet elérni.

 9. Rácz

  Nagyon szuper kis program, ezt csinálom jelenleg, még pár nap van hátra. Hogy őszinte legyek, nem gondoltam volna, hogy ennyire kemény, de pont emiatt imádom. 🙂 Minden nap feszegethetem a határaimat. Néha visszatér benne ugyanaz a mozdulatsor, ekkor biztos, hogy rápakolok még néhány kg-ot. :))

 10. hooneey1996@gmail.com

  A kedvenc programom! Alapból a kedvenceim a popsira és combra irányuló edzések. Ez valami új, színes feladatok, változatosság. Aki fogyni, kerekíteni vagy nagyítani szeretné a popsiján annak csak is ajánlani tudom!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük