Akarod? Küzdj érte!

Késztesd cselekvésre a céljaidat

Ha vannak céljaid, különösen olyan célok, amik az edzéshez kapcsolódnak, az már egy nagyon biztató, pozitív előrelépés az életedben. Azonban két külön dolog kitűzni egy célt, és megvalósítani.

Mindenki képes kifogásokat találni, hogy miért nem kezdett el dolgozni a célja elérése érdekében. De ezek a kifogások csak akadályok, amiket meg kell valahogy oldani.

Mennyire akarod?

Kérdezd meg magadtól: „Tényleg ezt akarod?”, „Hajlandó vagy dolgozni érte?” Ha a válasz igen, meg tudsz szüntetni minden akadályt. Ha ez az akadály az időhiány miatt van, állíts fel egy rendszert, hogy legyen időd mindenre. Ha motivációs problémád van, akkor dolgozz ki olyan módszereket, amik inspirálnak. Ha pénzügyi gondjaid vannak, és például emiatt nem tudsz eljárni rendszeresen edzőterembe, több Fitness Junkie edzésprogram közül tudsz választani, amiket életed végéig tudsz használni! Az eredmény pedig ugyanaz lesz, mintha edzőterembe mennél. Az emberek többsége ott rontja el, hogy nem reális időkeretet szab ki, amit nem tud tartani. Ezért hamar fel is adja.

Az egyetlen ember, aki segíthet neked az utadon a célod elérése érdekében, az Te vagy! Tehát, ha akarod, küzdj érte!

Egyéb - 2017. január 26.
Megosztom Facebookon!