“Elkezdtem nézelődni a neten, persze bugyuta diétákat találtam, de aztán rátaláltam a programodra, amiért nagyon nagyon hálás vagyok”

“Kedves Alexandra!:)
Sokat gondolkoztam azon, hogy elküldjem-e neked a történetemet:)
21 éves vagyok, 5-6 éves koromtól kezdve kezdtem el hízni, imádtam az édességeket és a sütiket, nem mozogtam, csak ha muszáj volt:) 16 éves koromra már 85 kg voltam.. Aztán nagy nehezen sikerült leadnom 3 kilót. Egészen 19 éves koromig 82 kg voltam, amikor is bekattant valami. Rájöttem, hogy ha nem érzem jól magam a testembe, akkor nem lesz egy csepp önbizalmam se. Elkezdtem nézelődni a neten, persze bugyuta diétákat találtam, de aztán rátaláltam a programodra, amiért nagyon nagyon hálás vagyok 🙂 Igaz, hogy én nem teljesen követem, illetve mellette Kayla Itsines programját is csinálom, de a “köztes” napokon nem hagynám ki a videóidat 🙂 Illetve, a 30 napos kihívásokat igyekszem mindig teljesíteni (kedvencem a lapos has kihívás) 🙂) Ma már 62 kg vagyok, jókedvű, és nem telik el úgy nap, hogy ne mozognék 🙂 Köszönöm szépen a motivációt 🙂
Fruzsi

U.I.: Ma kezdem ujra a 30 napos lapos has kihivast:P remelem lesz valtozas:) koszonom szepen a motivaciot, es azt is, ha megosztod a tortenetem:))) szep napot neked:))”

A Fitness Junkie programokról bővebb információt találsz ITT.

Fitness Junkie átalakulások - 2017. december 7.
Megosztom Facebookon!