“Hihetetlen volt, hogy mindenféle erőlködés nélkül mennek le a kilók… De még ma se hiszem el, hogy csak a kajával való átállás mekkora eredményt hozott”

“2015.01.19-án kezdtem el a táplálkozási programot, akkor még mozgás nélkül. Három gyermekem van, akkor még szoptattam a legkisebbet nem mertem belevágni a tornába. Hihetetlen volt, hogy mindenféle erőlködés nélkül mennek le a kilók… De még ma se hiszem el, hogy csak a kajával való átállás mekkora eredményt hozott. Az első hónapban lement 4 kg. Aztán FB-n láttam egy kismamát, aki fj 30 és a 12 hetes programokkal 4 hét alatt 4 kg-t fogyott és arra gondoltam, meg kéne a mozgást is próbálni, max ha a szoptatással gond lesz, feladom. De nem lett.
FJ 30 tagságomra rá 4 hétre belevágtam a 12 hetes programba is, hát nem ment könnyen, állandóan izomlázam volt az első 4 hétben. Aztán már hiányzott az izomláz, ha nem jelentkezett. Folyamatosan posztoltam FB-ra, remélem, tudtam segíteni másoknak, hogy lendületet vegyenek, ahogy nekem is segített, ha olvastam mások bejegyzéseit. Aztán jött a popsoprogi, ezt a kettőt váltogattam. Ma a Booty1-t csinálom másodszorra.”

 

A Fitness Junkie programokról bővebb információt találsz ITT.

Fitness Junkie átalakulások - 2017. december 7.
Megosztom Facebookon!