Kisebb popsit szeretnél? Nagyobbat? Narancsbőrmenteset?

Kisebb popsit szeretnél?

Bár az edzéssel nagyon látványos eredményeket érhetsz el, a popsid mérete nagyban a táplálkozáson múlik. Sokszor hangsúlyozom, hogy a fogyás 70%-ban az étkezéstől függ.
Tudom, hogy Te most azt gondolod: “De hát nekem lapos a hasam! Csak a popsimmal és a combommal van gondom!”
Mindannyian mások vagyunk. Vannak azok a nők, akik hasra híznak, mások a popsi részre. Valószínű Te az utóbbi csoportba tartozol.

Szóval, ha kisebb popsit szeretnél, akkor a kihívás mellett fontos lesz figyelned arra, hogy a táplálkozásod kalóriadeficitben legyen. Ha segítségre van ebben szükséged, akkor ajánlom neked a Fitness Junkie táplálkozási programotFogyás lemondások nélkül és egy élhető életmód…nem diéta! Ez a Fitness Junkie program!

Nagyobb popsit szeretnél?

Talán nem lesz túl meglepő ezek után, hogy ez is 70%-ban a táplálkozáson múlik. Bár az edzésekkel kerek és feszes popsira tehetsz szert és minimálisan a mérete is fog nőni, de ha Te is a lapos popsival rendelkező, vékony lányok táborát erősíted, akkor neked bizony többet kell enned ahhoz, hogy nagyobb popsira tegyél szert. 

Fitness Junkie táplálkozási program fogyáshoz és izomépítéshez is bátran ajánlom. A kérdőívbe írd be, hogy a célod a nagyobb popsi!

Nem vagy elégedett mondjuk a pociddal, de közben nagyobb popsit szeretnél? 

Fogadd meg a tanácsomat! Bár az edzések hatására az egész tested alakulni fog, én azt javasolom, hogy most inkább szabadulj meg attól a kis zsírtól, ami zavar és majd utána kezdj a tömegelésbe.
Ha a Fitness Junkie táplálkozási programban a mennyiségeket kalóriadeficitre állítjuk és mellé csinálni fogod a kihívást, a poci laposabb lesz és a popsi kerekebb! Lehet rájössz, nincs is szükséged nagyobb popsira! 🙂

Le a narancsbőrrel! 

Az edzések hatására csökkenni fog…ebben biztos vagyok! De itt is kiemelten fontos a helyes táplálkozás. A Fitness Junkie táplálkozási programban meg fogsz szabadulni a feldolgozott ételektől (na jó…80%-ban), figyelni fogsz a megfelelő folyadékbevitelre és minőségi, egészséges ételeket (ami nem egyenlő a drágával) fogsz enni.

Edzések, Életmód, Test - 2019. április 3.
Megosztom Facebookon!