30 napos lapos has program

4.500 Ft

Program tartalma:

* 30 edzést tartalmazó letölthető és nyomtatható otthoni edzésterv ( nem fizikai termék)

* Mivel a termék online úton elérhető, így postázás nélkül azonnal külföldről is elérhető

* Online tréning program (naptárral, leírásokkal, videókkal)

* A program akár 3 hónapig is folytatható látványos eredményekkel

*Életed végéig hozzáférhetsz a programhoz

Leírás

Szeretnéd megtudni mi a lapos has titka? Már mindent kipróbáltál,de még mindig ez a problémás területed? Próbálkoztál rengeteg hasizom gyakorlattal, de nem értél eleredményt? 

★ 30 napos intenzív, változatos edzésterv a lapos hasért

★ A lapos has 70%-ban a táplálkozástól függ! A tökéletes eredmény elérése érdekében mindenképpen alkalmazd a Fitness Junkie táplálkozási programot!

★ Rövid edzések,amelyeknek fókuszában a hasizom van, de az egész testet átmozgatjuk, hogy elérjük a karcsú derekat és a lapos,tónusos hasat!

★ Napi maximum fél órát vesz igénybe!

★ Kevés eszközt igényel ( súlyzók, szék, bokasúly)

★ A program menete csak egy javaslat. Haladhatsz lassabban, ahogy be tudod az edzéseket iktatni. ( Van, aki heti 3 edzés tud bevállalni, így a popsi programot 3 hónap alatt teljesíti, ugyanolyan szép eredményekkel).

*Az Ebook és a videók online lesznek elérhetőek a saját fiókodból, az Edzésprogramok fül alatt.

30 napos lapos has program termékről 2 értékelés

  1. ordogh.sziszi

    Végre egy olyan has edzés program, ami nem csak a felülésekről szól. Elképesztő milyen változatos és mennyi gyakorlat van benn hasizomra 🙂 És külön tetszett hogy volt benne kar, felsőtest és popsi edzés is, illetve hogy hogy nem csak hasra, de derékra is dolgozott. Rövid, de annál “gyilkosabb” edzések 🙂 Megfelelő táplálkozással valóban nem csak lapos, de izmos has az eredménye

  2. wikyke

    5/5 eddig ezt a programot szerettem a legjobban. Igaz voltak benne igazán brutális napok (Plankaction) 😀 , de nagyon bírtam, hogy nem arról szólt, hogy csak hasprés hanem különlegesebbnél különlegesebb feladatok. Minden nap más és más. Tuti megcsinálom többször is még. 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük